In Search of Democracy 3.0 – Del I: Interaktiv installasjon

  • tirsdag 20. juni
  • 11:00 – 17:00
  • Papirbredden Utescene

Arrangør: Østfold Internasjonale Teater

Kan kunst og teater bidra til bedre byutvikling og økt medbestemmelse? Ja, mener Østfold Internasjonale Teater og kompaniet New Heroes, som inntar Kulturytring med kunstprosjektet «In Search of Democracy 3.0».

Dette er del 1: En spesialutformet installasjon plasseres sentralt i byen. Rundt installasjonen sitter et team av profesjonelle illustratører som inviterer deg til å sitte ned og svare på et enkelt spørsmål: Hva savner du i byen eller på stedet der du bor? Hver samtale resulterer i en tegning som umiddelbart henges opp i installasjonen.

«In Search of Democracy 3.0» er basert på et konsept av det nederlandske kompaniet New Heroes. Denne norskutviklede versjonen, som fokuserer på byutvikling, er produsert av Østfold Internasjonale Teater. Installasjonen har besøkt Drammen gjentatte ganger i 2021 og 2022. Prosjektet har samlet inn mer enn 160 ideer, som er overlevert Drammen kommune og gjort tilgjengelige for allmenheten gjennom utstillinger og en fargeleggingsbok.

«In Search of Democracy 3.0» består både av en interaktiv installasjon og en forestilling. Under Kulturytring Drammen får du oppleve begge deler, i tillegg til at du kan se flere av tegningene utstilt. 

Foto: Østfold Internasjonale Teater

Meld deg på nyhetsbrev

Vær den første til å motta nyheter om arrangementer, nye initiativer, gode historier og programmet.