Kunstgeist: Foredrag om kunst i offentlig rom i Drammen

  • mandag 21. juni
  • 17:00 – 18:00

Arrangeres av:

Arrangør: Buskerud Kunstsenter
Bli kjent med kunsten nær deg!  Buskerud Kunstsenter inviterer til foredrag om kunst i offentlig rom i Drammen ved kunsthistoriker Mari F. Sundet.

Ikke all kunst befinner seg inne i museer og gallerier, men også på steder der folk ferdes og oppholder seg: på torg, langs elva, på skoler, sykehjem og arbeidsplasser. Byen Drammen er rik på skulpturer som bidrar til å skape et levende byrom. Det har vært et særstilt fokus på kunst i det offentlige rom som en del av den omfattende byfornyelsen som Drammen har gått gjennom. I dette foredraget gir Mari F. Sundet oss et overblikk over utvalgte skulpturer i uterom der mange av byens beboere og besøkende ferdes.

Mari F. Sundet er utdannet kunsthistoriker, og har jobbet flere år som kurator ved Vestfossen Kunstlaboratorium. For tiden jobber hun som kurator formidling i Oslo kommunes kunstsamling.

Det er 20 ledige plasser, påmelding gjøres ved å sende en e-post til koordinator@kibkunst.no
Om arrangør:
Buskerud Kunstsenter er et regionalt kunstsenter som ligger i det nye storfylket Viken.

Med åtte årlige utstillinger i galleriet og kunstfaglige arrangementer ønsker Buskerud Kunstsenter å representere og bidra til utviklingen av samtidskunstfeltet lokalt og nasjonalt.  Senteret driver også en egen kunstbutikk hvor det finnes et rikt utvalg av billedkunst og kunsthåndverk. Videre er Den kulturelle skolesekken et viktig arbeidsområdet som produsenter innenfor visuell kunst.

Foto: Birgitte Simensen Berg Drammen kommune

Buskerud Kunstsenter

Buskerud Kunstsenter er et regionalt kunstsenter som ligger i det nye storfylket Viken.

Les mer

Meld deg på nyhetsbrev

Vær den første til å motta nyheter om arrangementer, nye initiativer, gode historier og programmet.