Markedet for scenekunst og Marked for musikk presenterer: Treig av Det Andre Teateret

  • mandag 19. juni
  • 12:30 – 13:45
  • Multisal 2 Union

Markedet for scenekunst og Marked for musikk presenterer Treig av Det Andre Teateret

Markedet for scenekunst og marked for musikk presenterer seg for publikum før de gir scenen til Det Andre Teateret

Om forestillingen: Fram til kvelden 17. desember 2011 levde Mari i troen på at hun var heterofil, og at hun bare var usedvanlig treig når det kom til å bli interessert i gutter. Den natta jobbet underbevisstheten hennes som den aldri har gjort før, og morgenen etter våknet hun og skrev følgende i dagboka: I dag våknet jeg med en klar følelse av at jeg er gay. Det er veldig rart.

Aha! Ikke bare hadde hun en åpenbaring om at hun likte jenter, det føltes også som at den siste puslespillbiten hun ikke visste manglet var satt på plass, og at verden for første gang var i balanse. Veien videre kunne kanskje vært veldig enkel, men med Mari er ingenting enkelt! Tvert imot.

Treig er Mari Thingelstads første solo-forestilling. Det er en forestilling som er både morsom, rørende og kanskje vitenskapelig opplysende.

Målgruppe fra 15 år, varighet 50 minutter.

Om MFS og MFM: Markedet for Scenekunst og Marked for Musikk er kjent som de nasjonale visningsarenaene for hhv. scenekunstproduksjoner og konserter rettet mot barn og unge, og viktige møteplasser for bransjen. I løpet av tre effektive dager kan arrangører fra kulturhus, festivaler, biblioteker og Den kulturelle skolesekken se, vurdere og booke musikk- og scenekunstproduksjoner tilpasset sine unge publikummere. Det overordnede målet med arrangementene er å bidra til at flere barn og ungdom i Norge skal få oppleve konserter og scenekunstproduksjoner av høy kvalitet. Markedet for Scenekunst arrangeres av Sandefjord kommune og Marked for Musikk arrangeres av Vestfold og Telemark fylkeskommune og Larvik kommune. Kulturtanken er en nær samarbeidspartner.

Meld deg på nyhetsbrev

Vær den første til å motta nyheter om arrangementer, nye initiativer, gode historier og programmet.