Opplev Drammen – en kulturreise

Kulturytring Drammen inviterer publikum med på både fysiske og digitale kulturopplevelser fra helt sør i kommunen i Svelvik og på Berger der Drammensfjorden møter Oslofjorden, via Mjøndalen og videre oppover Drammenselva og opp i åssidene.

Opplev Drammen setter kommunens kulturliv på kartet, gjennom fysiske og digitale opplevelser, en kulturreise gjennom kommunen. Wildenveys rike i Portåsen, Fossekleiva kultursenter, Buskerud kunstsenter, Drammen museum, Drammen bibliotek, Spiralen og Strømsø kirke, skulpturgate i Svelvik og Batteriøya er blant høydepunktene.

Om omstendighetene tillater det, vil Opplev Drammens program være fysisk for et lokalt publikum i Drammen. Deler av programmet vil også sendes digitalt.
Programmet blir lagt ut fortløpende, følg med på våre programsider.

Samarbeid med Drammens Tidende

Drammens Tidende er en av våre samarbeidspartnere, og er til stede på Kulturytring Drammen med både debatter, samtaler. Avisa stiller spørsmål som: Kan en by som har fostret Freddy Kalas og Herodes Falsk bli senter for kulturdebatt? Og hvorfor må artister dele om «den vanskelige tida» for å få dekning i pressen? Og hvor leder arkitekturopprøret?

Regionalt perspektiv på nasjonal arena

Norsk kulturforums fylkeslag løfter det regionale til det nasjonale nivået på Kulturytring.
Fylkeslagene i Norsk kulturforum inviterer til regionale debatter om det lokale og regionale kulturlivet, på en nasjonal arena. Fylkeslagene tar opp temaer som regional kulturpolitikk som pådriver for den nasjonale kulturpolitikken, helse, livsmestring og kultur, kulturrangeringer, kulturstrategi for nye fylker, for å nevne noe. Følg med for oppdateringer.

Meld deg på nyhetsbrev

Vær den første til å motta nyheter om arrangementer, nye initiativer, gode historier og programmet.