For to uker siden hev vi oss rundt og la om arenaen for fysiske publikummere – det var ingen liten jobb, men nå er vi så klare som vi kan bli til å ønske dere alle velkommen til Drammen, både fysisk og digitalt, med fagprogram, Ung Kulturytring og Opplev Drammen! Vi gleder oss!

Ytringspass

Du får tilsendt ditt ytringspass med innloggingsinformasjon til Tappin senest mandag formiddag, til det telefonnummeret vi har registrert på deg.
Denne innloggingen gir tilgang til webappen som lar deg følge Kulturytring Drammen gjennom alle de tre dagene. Appen brukes også for dere som er fysisk til stede for å registrere hvem som deltar på arrangement gjennom registrering av QR-kode ved inngang til alle arenaer og publikumsområder.

Får du ingen lenke … ?

Fortvil ikke, det betyr bare at det har blitt litt krøll på telefonlinjen!
Vi har fått inn mange telefonnumre, men noen har vi ikke fått tilsendt, og noen kan vi ha notert oss feil. Skulle du ikke høre fra Tappin, ta kontakt med oss i informasjonsdisken, så ordner vi det på null komma niks.

Adresser

  • Informasjonsdisk: Buskerud Kunstsenter. Adresse: Grønland 60, Drammen.
  • Bakgården, Hovedscenen, Multisal 1 og 2 ligger på Union Scene, Grønland 60.
  • Biblioteket: Grønland 58.
  • Utescene ved vannspeilet, på Papirbredden: Grønland 58.

Smittevern

Smittevernet må være med. Vi har utarbeidet en smittevernsplan, som vi ber dere lese nøye. Den blir oppdatert ved eventuelle hendelser, og vi sender dere også sms om det skjer noe kritisk.

Hold avstand – vask hender – ikke møt opp om du har symptomer!


Meld deg på nyhetsbrev

Vær den første til å motta nyheter om arrangementer, nye initiativer, gode historier og programmet.