Endelig er billettene her!

Vi er veldig glade for å kunne slippe første parti med early bird-billetter og ønske publikum velkommen til Kulturytring 2023. Som early bird får du den aller beste prisen på tre dagers Ytringspass og dagspass til årets festival.

Sikre deg plass på Norges store kulturpolitiske samling nå – kjøp billetter til Kulturytring her.

Kulturytring samler det norske kulturfeltet og setter kulturpolitikk på agendaen i 2023

Hva skjer på Kulturytring i Drammen? Gjennom tre dager skal kulturfeltet, politikere, forskere, aktivister, kunstnere og publikum løfte opp sine hjertesaker i forkant av valgkampen. Det blir debatter, forskningsformidling, politikersamtaler og paneler, samtidig som det er et tett kulturprogram med konserter, sceneproduksjoner, åpne gallerier, utstillere og mye mer!

– Hvis du jobber i kunst- og kultursektoren er det her du skal være mellom 19. – 21. juni.

Kaia Brænne, programsjef i Kulturytring.

Tidligere i mars kunne vi annonsere at Kulturytring 2023 har hatt påmeldingsrekord og mer enn doblet antall arrangører og arrangementer siden festivalen i 2021. Generalsekretær i NOKU Monica Larsson forklarer hva dette betyr for årets festival:
– I tillegg til rekordpåmeldingen kommer det i år flere politiske programposter, en egen podkastscene og et omfattende kunst- og kulturprogram. Vi skal nå sette programmet med over 100 poster og allokere flere scener i Drammen slik at vi er sikre på at alt får plass. Vi gleder oss til å ønske velkommen til Kulturytring i juni – uten tvil Norges største arena for kunst- og kulturpolitikk!

Gå hit for å kjøpe billetter til Kulturytring, 19. – 21. juni i Drammen

Meld deg på nyhetsbrev

Vær den første til å motta nyheter om arrangementer, nye initiativer, gode historier og programmet.