Når du bruker www.kulturytring.no, gir du oss i Kulturytring Drammen tilgang til opplysninger om deg. Her kan du lese hvilke opplysninger vi lagrer, hvordan vi gjør det og hva vi bruker dem til.

Informasjonskapsler

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler, som nesten alle andre nettsider, slik at vi kan lage en bedre nettside for deg. Informasjonskapslene eller cookies er små tekstfiler som lagres på din datamaskin, nettbrett eller mobil når du bruker nettsteder.

Avvise og slette informasjonskapsler

Dersom du ikke vil akseptere bruk av informasjonskapsler, kan du gå inn og avvise disse ved å endre innstillingene i nettleseren.

Webanalyse

Vi i Kulturytring Drammen bruker Google Analytics for å analysere bruken av våre nettsider.  Dette er en viktig del av arbeidet med å lage en best mulig nettside for brukerne våre. Vi får informasjon om blant annet hvilke sider som er mest besøkt, hvilke nettsider brukerne kommer fra, hvor lenge besøket varer og hvilke nettlesere brukerne har.

Vi anonymiserer alle ip-adresser og ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson.

Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

Personopplysninger

Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger. Grunnlaget for å lagre og behandle opplysningene er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert. Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til en person, for eksempel navn, bosted, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse.

Dine rettigheter

Du har rett til vite hva som lagres om deg og du har rett til å bli glemt. Ønsker du oversikt over lagrede personopplysinger eller ønsker at disse skal slettes så kan du kontakte oss på post@noku.no.

Påmeldinger

Skjemaene vi bruker til innmelding av arrangement, sponsorpåmelding og kontaktskjema benytter informasjonskapsler som inneholder data du fyller ut for å gjøre brukeropplevelsen bedre. De lagres kun i den aktive sesjonen og de deles ikke med tredjeparter. Du kan når som helst be oss slette din data.

Facebook Pixel

Vi bruker Facebook Pixel – et script for å spore og forbedre våre markedsføringskampanjer på Facebook. I henhold til personvernpolitikken til Facebook, samles det verken inn eller brukes informasjon som kan benyttes til å identifisere deg som individ.

For mer informasjon se Facebooks personvernpolicy.

Meld deg på nyhetsbrev

Vær den første til å motta nyheter om arrangementer, nye initiativer, gode historier og programmet.