Foto: Byen Vår Drammen

Kulturytring rigges med 8-10 scener innen- og utendørs, på og ved Papirbredden i Drammen fra 19.- 21. juni. Som Norges viktigste møteplass for kulturfeltet, og et Arendalsuka for hele bredden av norsk kulturliv, forbereder vi oss på tusenvis av tilreisende til Drammen under arrangementet. Valgkampen starter med Kulturytring i Drammen.

Samtidig som Kulturytring er en debattfestival, er det også en kunst- og kulturfestival. Det blir et stort program bestående av scenekunst, installasjoner, konserter, utstillinger og liv og røre på gater og torg. Stands er en naturlig del av dette bildet.

Som standplasstaker på Kulturytring blir du tildelt et område svært sentralt på festivalområdet vårt. Vi sørger for opp- og nedrigging av telt, og nattevakthold. Alle stands har tilgang på normalstrøm.

Grønt arrangement
Vi oppfordrer til å tenke på miljø og bærekraft når det kommer til hva dere deler ut på deres stand. I dette inngår bl.a å bruke miljømerket papir og emballasje, unngå unødvendige gratisprodukter i plast og lignende, og å bruke QR-koder og digitale løsninger.

Vi oppfordrer alle til å ha søppelbøtter godt synlig ved sin stand. Søppel fra egen stand fjernes hver dag av ansvarlig leietaker.

Nattevakt
Arrangør har generelt tilsyn på området gjennom nettene, men våre vakter kan ikke være alle steder samtidig. Arrangør tar ikke ansvar for verdier på deres stand, dette må fjernes fra stand hver kveld eller låses inn på forsvarlig vis. Dere er selv ansvarlige for egen forsikring av deres gjenstander.

Viktig info
Normal standplass måler 3*3 meter, og er utstyrt med quick-up-telt, bord og to stoler, samt tilgang på normalstrøm.

Vi kan gå i dialog med dere om dere har andre krav til standområdet.

· Lydanlegg/mikrofon kan dessverre ikke tillates

· Utdeling av kaffe, vafler, osv. er tillatt og hyggelig!

Foto: Byen Vår Drammen

Meld deg på nyhetsbrev

Vær den første til å motta nyheter om arrangementer, nye initiativer, gode historier og programmet.