PAPIRBREDDEN – Grønland 51, 3045 Drammen

Drammens kunnskapspark finner du på det gamle fabrikkområdet til Union papirfabrikk langs elven på strømsørsiden i Drammen sentrum. Kunnskapsparken rommer i dag et mangfold av ulike virksomheter, organisasjoner, prosjekter blant annet Drammensbiblioteket, Union Scene og USN. I juni vil Papirbreddens ute og inne-områder dekkes med Kulturytrings store og varierende program.

Kulturytrings største utescene bygges på papirbredden torg og er 10 * 6 meter. Scenen utstyres ikke med skjerm og egner seg ikke for digitalt innehold.

UNION SCENE – Grønland 60, 3045 Drammen

På Papirbredden i de gamle papirfabrikkene finner du et av drammens største konsertscener. Her huses store og mindre konserter, konferanser og mye mer. UNION SCENE består av blant annet en hovedscene, multisal 1 og 2, i tillegg til en bakgård hvor Kulturytring sitt program vil finne sted.

Hovedscenen ligger på bakkenivå i første etasje på Union Scene, støtter teleslynge og rommer 500 sittende publikum.

I andre etasje finner du to mindre konferanserom, multisal 1 og 2. Det er mulighet for bruk av heis til de to salene. Her rommes det mellom 80-150 sittende publikum.

På fremsiden av Union Scene ute ved elven finner du Bakgården, hvor Kulturytrings grønne bærekraftscene er.

Alle scener på Union utstyres med skjerm og mulighet for avspilling av digitalt innehold.

PORTALEN – Grønland 57, 3045 Drammen

På andre siden av gaten for Comfort Hotel på Union Brygge finner du Portalen, selve kronen på verket til byutviklingen av Union Brygge. Her finner du også en hyggelig utescene med publikumsamfi. Utescenen egner seg ikke for digitalt innehold. Scenen måler 4 * 4 meter.

DRAMMEN KULTURHUS

Drammen Kulturhus er et splitter nytt uformelt kulturhus som holder til i gamle «Glasshytta», noen meter fra Union scene. På Kulturhuset blir det både faglige arrangementer og konserter, pub og mulighet til å treffe venner og kollegaer over et glass. Det finnes skjerm og projektor for avspilling av digitalt innehold. Scenen blir 6 * 3 meter.

DRAMMENS TEATER – Øvre Storgate 12, 3018 Drammen

Utenom Papirbredden vil Kulturytring også strekke seg over elva på hovedscenen og studioscenen til det som regnes som et av Nordens vakreste teaterhus.

Hovedscenen ligger på bakkenivå på teateret, i klassisk teater stil og rommer 450 publikum.

Studioscenen ligger i andre etasje med mulighet for bruk av heis. Scenens amfi har plass til 180 publikummere.

BIBLIOTEKET – Grønland 58, 3045 Drammen

Som en del av kunnskapsparken på Papirbredden finner du Drammensbiblioteket. Her vil festivalens program finne sted i både 1. og 2. etasje, og vil blant annet inneholde en podcast-scene.

Podcast-scenen finner du i første etasje, mens bibliotekets hovedscene ligger i andre etasje. Scenen i 2.etg har skjerm som egner seg for digitalt innhold.

USN – Grønland 58, 3045 Drammen

I samme bygg som Biblioteket finner du også Universitetet i Sør-Øst Norge. Her gjennomføres verksteder og kurs i ulike klasserom, samt faglig program i noen av de store forelesningssalene. Rommene på USN har skjerm og egner seg for å vise presentasjoner.

G60 – Grønland 60, 3045 Drammen

Ungdomskulturhuset G60 finner du i Fabrikkgata på Papirbredden. Kulturhuset er et åpent tilbud for ungdom. De har en rekke tilbud som oppholdsrom/kafe og kjøkken, øvingsrom, musikkstudio, dansesal, møterom, konsertscene og mye mer. G60 vil være med å huse workshops og verksted for delegater i UNG- Kulturytring.

Alle våre scener og arenaer er tilgjengelige med rullestol.

FABRIKKGATA / BRYGGEN

Rundt Drammensbiblioteket i Fabrikkgata og Bryggen vil du finne Kulturytrings stands og foodtrucks.

Mer informasjon om å leie stands på Kulturytring finner du her.

Meld deg på nyhetsbrev

Vær den første til å motta nyheter om arrangementer, nye initiativer, gode historier og programmet.