Badstue og samtale med DEMO-kollektivet

  • mandag 19. juni
  • 12:00 – 15:00
  • Annen arena/TBA

Arrangør: Interkultur | UNG-verksted

Sted: Ælvebadstua Grønland 70, 3045 Drammen

Velkommen til DEMO-kollektivets badstubad i samarbeid med Ælvebadstua og Kulturytring.

Flytende på Drammenselva og løst inspirert av verdens gjestfrihets-kulturer, Sokrates og nordisk spakultur, inviterer vi de deg til nye samtaler i det særegne rommet badstua.

Du inviteres til en velgjørende, sosial happening med et kunstnerisk tilsnitt. Bakgrunnen for prosjektet er diskusjoner innad i kollektivet om arkitektur, sosiale koder og dets betydning for god kommunikasjon. 

Forskjellige rom løfter frem ulike kvaliteter, retninger og utfall i samtaler. Hvordan du lytter, hvordan du formidler og hva du velger å dele påvirkes av konteksten, arkitekturen og den sosiale situasjonen du befinner deg i. Har du erfart hvordan samtaler i badstuer ofte tar en litt annerledes form enn i verden utenfor? Kanskje går praten noe saktere. Kanskje opplever du at det er større rom for undring og lengre tanker? Og kanskje, for en gylden gangs skyld, er stillhet nok i seg selv?

Med dette som utgangspunkt legger vi til rette for en veiledet samtale rundt temaer som berører unge kunstnere i dag. Vi sørger også for servering og kunstneriske innslag.

Det er gratis å delta og åpent for alle, men påmelding er påkrevet. Send din forespørsel til demokollektivet@gmail.com

Tidspunkter tilgjengelig:

Mandag 19. juni

Kl 12-13

Kl 13-14

Kl 14-15

Tirsdag 20. juni 

Kl 12-13

Kl 13-14

Kl 14-15

Obs: Vi gjennomfører dette i små grupper (2-4 personer) og det er derfor få plasser tilgjengelig. Vær så rask du kan om du har lyst til å delta. 

Det oppfordres til bading fra flytebrygga etter badstueseremonien. Husk badetøy og håndkle.

Velkommen!

 

Om DEMO-kollektivet:

DEMO-kollektivet er et nettverk bestående av kunstnere og artister mellom 18 til 25 år. Kollektivet utgjør et sosialt nettverk av kreative unge som gjennomfører utforskede prosjekter sammen, på tvers av fagfelt. De utvikler kunstprosjekter relevante for sin samtid i samarbeid med profesjonelle kulturinstutisjoner (blant andre Buskerud Kunstsenter, Nasjonalmuseet og Fossekleiva Kultursenter) og arrangerer i tillegg kunstfaglige kurs og temakvelder som er åpne for andre unge. Sammen utgjør de et sosialt springbrett på vei inn i en karriere innen kreative fag. 

DEMO-kollektivet er i dag en del av kompetansesenteret til Interkultur. De følges tett opp av profesjonelle kunstnere og er støttet av Kulturrådet. 

 

Instagram: https://instagram.com/demokollektivet?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

For mer informasjon om Ælvebadstua, se: https://www.elvebadstua.no/

Interkultur: www.Interkultur.no

 

Bilde: Enrik Ridvan Thorkelsson og Akif Akgün

Meld deg på nyhetsbrev

Vær den første til å motta nyheter om arrangementer, nye initiativer, gode historier og programmet.