En reise i toner og ord: Jon Hernes

  • onsdag 21. juni
  • 19:00 – 20:30
  • Opplev Drammen

Sted: Café Picasso, Erik Børresensalle 5A

Mer informasjon: https://www.drammen.no/hva-skjer/en-reise-i-toner-og-ord-p6734243

Jon Hernes jobber til daglig med tall og økonomi. I det siste tiåret har imidlertid poesien fått en helt spesiell plass i hans hjerte. I 2012 inviterte Lars Saabye Christensen han inn på Palace Grill i Oslo. Der fikk Jon lese hans dikt «Hvor har det blitt av alle gutta» fra scenen. Dette ble på mange måter startskuddet på hans kulturelle løpebane. Jon er kjent for å formidle sin poesi med innlevelse og engasjement og helt uten manus. Tidligere var han mest kjent for å lese andres dikt, men i 2022 utgav han sin først diktbok og en ny bok ryktes snart å være på vei.

Jon sine dikt omhandler alt i fra nostalgi, humor, historie, samfunnsaktualiteter til håpløs kjærlighet.

Med seg på laget på Picasso den 21 juni 2023 har Jon virtuos og eminent pianist Audun Mellesmo, Ken-Thomas Johansen, som er en kjent trubadur og visekunster i toppklasse, samt vokalistene May-Britt Hjortland og Lars Gulbrandsen kjent i fra Vokalgruppa DIS og De Madrigale.

På Cafe Picasso onsdag den 21 juni vil alle disse bidra til en variert og minnerik aften i poesien og musikkens verden. Gå ikke glipp av dette arrangementet. Det blir garantert ikke kjedelig.

Meld deg på nyhetsbrev

Vær den første til å motta nyheter om arrangementer, nye initiativer, gode historier og programmet.