In Search of Democracy 3.0 – Utstilling på Drammens Museum

  • onsdag 21. juni
  • 11:00 – 21:00
  • Drammens museumArrangør: Østfold Internasjonale Teater, Drammens Museum
Sted: Parken utenfor Drammens Museum

Dette arrangementet er gratis

Hva savner du i Drammen? Dette spørsmålet har profesjonelle illustratører fra Østfold Internasjonale Teater stilt drammenserne – og tegnet svarene deres. Gjennom 2021 og 2022 har prosjektet resultert i mer enn 160 visualiserte ideer, som både er overlevert Drammen kommune og gjort tilgjengelige for allmenheten bl.a. gjennom en fargeleggingsbok. 

Under Kulturytring kan du oppleve et utvalg av originalillustrasjonene i denne utstillingen, som er et samarbeid mellom ØIT, Drammens Museum og Drammen videregående skole, som har utviklet et skreddersydd pedagogisk opplegg med «In Search of Democracy 3.0» og tegningene som utgangspunkt. 

(Kunstprosjektet «In Search of Democracy 3.0» av Østfold Internasjonale Teater og det nederlandske kompaniet New Heroes består av både en installasjon, en forestilling og utstilling av illustrasjoner. Ikke gå glipp av forestillingen og installasjonen, som finner sted hhv. i biblioteket og på Papirbredden!)  

Les mer om prosjektet In Search of Democracy 3.0 i Drammen her: https://oit.no/produksjon/isd-drammen/ 

Foto: Fra Østfold Internasjonale Teater og New Heroes’ kunstprosjekt “In Search of Democracy 3.0”
Bilde: En illustrasjon fra Østfold Internasjonale Teater og New Heroes’ kunstprosjekt “In Search of Democracy 3.0” , laget av Sara Hjardar.

Meld deg på nyhetsbrev

Vær den første til å motta nyheter om arrangementer, nye initiativer, gode historier og programmet.