KulturPlis med Ost & Kjex

  • tirsdag 20. juni
  • 21:45 – 00:00
  • Union Hovedscene

Arrangør: Drammen scener

Hva er Plis?
Plis er et konsept det er vanskelig å beskrive med ett ord. Det er en blanding av after-Kulturytring, kaffepause, feel good, åpent hus, chilling og kanskje til og med dansing.  

Gratis inngang, god stemning og konsertområdet er gjort om til et koselig område å samles med god musikk.

Hvem er det for?
Alle. Er du med kollegaer på Kulturytring? Ta de med på Plis. Har du tenkt til å samle gjengen en tirsdag? Ta de med på Plis. Har du lyst til å danse til de sene nattetimer? Ta de med på Plis. Vil du bare chille en ettermiddag med gode venner? Plis!

Fra 21:45 står Ost & Kjex for dansbar, elektronisk musikk foran scenen. 20-årsgrense. Arrangementet er åpent for de med og uten festivalpass til Kulturytring. 

OST & KJEX
Duoen bestående av Petter Haavik og Tore Gjedrem har holdt det gående i over 20 år og er som veteraner å regne i den norske klubb-floraen. De har gitt ut fire album og en haug med singler på store internasjonale plateselskaper, og har spilt på det som er av toneangivende klubber, verden rundt.De opptrer i alt fra store bandkonstellasjoner med samarbeidspartnere som Hanne Kolstø, Anne Lise Frøkedal, Whalesharkattacks, Bugge Wesseltoft og The Traces Gospel Choir, til mindre duo-konserten myntet på dansegulvet. I 2022 slapp duoen sitt fjerde album «Songs from the end of the world» og holder for tiden på med å skrive nytt materiale. 

Ost & Kjex er også veldig aktive med sitt plateselskap Snick Snack Music, som de driver sammen med venne-duoen Trulz & Robin, med formål om å gi ut norsk elektronika.

Se mer info her: https://www.drammenscener.no/union/program/23190-kulturplis-med-ost-kjex/ 

Foto: Henrik Lindahl

Meld deg på nyhetsbrev

Vær den første til å motta nyheter om arrangementer, nye initiativer, gode historier og programmet.