Lynkurs i improteater med Tøyen Impro

  • onsdag 21. juni
  • 10:00 – 12:00
  • Annen arena/TBA

STED: Studentsamfunnet 1. etasje

For UNG-delegater – påmelding her: https://www.kulturytring.no/improkurs-med-toyen-impro/

Improteater er teater uten manus, veldig morsomt og noe alle kan gjøre! I praksis handler det om å bli tryggere på egne ideer, og hvordan vi kan bruke disse til å skape spontan underholdning gjennom samarbeid, lytting og lek!

Impro kan også gjøre deg tryggere på deg selv, samarbeid og kommunikasjon med andre. Kulturytring i praksis 😉
Velkommen til et lynkurs i improteater med Tøyen Impro!

Her vil du ledes trygt gjennom morsomme impro-øvelser, helt uten at noen må opptre for hverandre, være morsom, eller prestere på noen som helst måte! Og gjerne uten å ha noe erfaring med drama eller teater fra før!
Verktøyene du lærer kan du bruke til å skape spontan og improvisert underholdning på sparket, bli tryggere å presentere, bedre på å lytte, eller akkurat det du vil!
Varighet: 120 minutter.
 
Tøyen Impro er improteaterskolen som holder til på Tøyen i Oslo.
Vi har lang erfaring med å tilby engasjerende kurs for alle som vil spille improvisert teater på en trygg, sosial og inkluderende måte, fra nybegynner og opp. Et kurs hos oss skal være lærerikt, åpenbarende og kjempegøy!

Tøyen Impro tilbyr også minst like engasjerende kurs for bedrifter og organisasjoner som ønsker å bli tryggere på kommunikasjon, samarbeid, kreativitet og psykologisk trygghet, men da uten å bruke skumle ord som impro eller teater.

Hver påske arrangerer Tøyen Impro improfestivalen Short Notice Impro Festival, en hel uke med kurs og forestillinger med internasjonale instruktører og utøvere.

Meld deg på nyhetsbrev

Vær den første til å motta nyheter om arrangementer, nye initiativer, gode historier og programmet.