NOKU-podden LIVE: UNG KULTURYTRING

  • tirsdag 20. juni
  • 10:00 – 11:00
  • Biblioteket 1. etg

Arrangør: Norsk kulturforum. 

NOKU-podden LIVE på Kulturytring!

Hvilke tanker og visjoner har dagens unge for fremtidens kunst og kulturliv? Hvilke tanker har de om valgkampen og bærekraftsmålene? Hvordan er ytringsrommet for unge i dag? Disse temaene dekker vi sammen med det unge gjestepanelet vårt i NOKU-podden live under Kulturytring!

Gjestepanel

Ahmet Titrek fra Kulturtanken ungdomsråd. Ahmet er ungdomspolitiker i Oslo Venstre og har bakgrunn fra fritidsklubber og Sentralt Ungdomsråd i Oslo. Ahmet brenner for frihet, klima og et mer inkluderende skolesystem for hele Norge.

Shawkat Jafari er prosjektkoordinator i UNG-kulturytring og kom som mindreårig flykning til Norge i 2012 fra Afghanistan. Shawkat har en bachelor i Kulturledelse fra USN Bø. 

Isabella Victoria Ross-Molnes, er 18 år, tidligere leder og nå nestleder i Sola ungdomsråd, og er nominert på 6. plass på Sola AP sin liste.  

Isabella Victoria Ross-Molnes er en engasjert ungdom med erfaring fra lokale, nasjonale og internasjonale råd og komiteer. Hun har vært aktiv i det lokale ungdomsrådet i fire år, hvorav to av årene har blitt tilbrakt som leder og nestleder, og har i den sammenheng vært involvert i mange prosjekter om ungdomsmedvirkning og ung kultur. Etter å ha deltatt på et internasjonalt ledelsesprogram for unge kvinner i Boston i fjor, er hun nå i gang med å etablere et tilsvarende program i Norge.


Enrik Ridvan Thorkelsson
fra kunstkollektivet DEMO fra Drammen driver med fotografi og skal studere film/videokunst til høsten.

Meld deg på nyhetsbrev

Vær den første til å motta nyheter om arrangementer, nye initiativer, gode historier og programmet.