Penny Arcade: Longing Lasts Longer

  • mandag 19. juni
  • 20:30 – 21:45
  • Union Hovedscene

Arrangør: Buskerud kunstsenter

Innslipp starter 20:15.

Warhol-legende til Kulturytring!

Artist, aktivist og dronningen av New Yorks skeive undergrunn, Penny Arcade, besøker Kulturytring 2023 med forestillingen Longing Lasts Longer.

Penny Arcade (72) rømte hjemmefra som 13-åring, ble plassert hos nonner, tok telefonen ved et bordell, ble oppdratt av drag queens og deltok på Stonewall-opprøret i 1969. Hun startet karrieren sammen med Patti Smith ved Theatre of The Ridiculous, hvor hun ble oppdaget av Andy Warhol, og presentert som Superstar sammen med Jackie Curtis og Holly Woodlawn i filmen Women in Revolt.

Kulturytring Drammen 2023 presenterer monologen Longing Lasts Longer – en 80 minutters forrykende forestilling av Penny Arcade og hennes årelange samarbeidspartner, Steve Zehentner. Den kompromissløse forestillingen har vært spilt i over 40 byer verden over. Longing Last Longer er en mix av rock´n roll komedie og kulturell kritikk du kan danse til. Penny Arcade søker alltid å underholde og utfordre både seg selv og sitt publikum. Med sin sjeldne evne til å artikulere ideer som ofte forblir uuttalt og med et utgangspunkt i en kollektiv psyke, bidrar hun med håp og optimisme. Velkommen til en kveld med farlige idéer og radikal undring over hva det vil si å være menneske her og nå.

«Exhilarating, passionate…A unique voice capturing the zeitgeist of a cultural genocide» The Stage

«Penny Arcade gives one hell of a show…vital, dangerous, hilarious and a wake up call». Attitude magazine

«Bursting with energy…hilarity and pathos» Edinburgh Evening News

Meld deg på nyhetsbrev

Vær den første til å motta nyheter om arrangementer, nye initiativer, gode historier og programmet.