POP-UP INNBYGGERTORG

 • mandag 19. juni
 • 12:00 – 15:00
 • Innbyggertorget

STED: Foajeen på Drammensbiblioteket/USN

Innbyggertorget i Drammen er kommunens førstelinje, og en «kobler» midt i det som er aktuelt og viktig der folk bor.

Pop-up konseptet gjør innbyggertorget tilgjengelige på en spennende og ny måte, og man kommer i snakk med befolkningen på en helt annen måte enn over en skranke.

På Kulturytring Drammen 2023 ønsker Innbyggertorget å gjøre terskelen lav for å ta kontakt, og innbyggere i Drammen oppfordres til å spørre spørsmål som kanskje sitter langt inne, og ikke minst – under dette arrangementet vil Innbyggertorget ha gøye dager på jobb og kjenne på stolthet over å få være ambassadører for kommunen.

Det blir laget en konkret møteplass i foajeen utenfor Drammensbiblioteket – midt på festivalområdet. Rundt langbordet kan man slå av en prat, lufte en idé, kanskje lage en avtale om et samarbeid eller arrangement, bygge eller styrke nettverket sitt, oppdage nye tjenester eller tilbud – og få øynene opp for Innbyggertorgets kobler-funksjon på knutepunktene rundt om.

 • Mandag kl. 12
  Alle historielagene inviteres til å sitte sammen med Innbyggertorget slik at vi sammen kan se på opplevelseskartene og sikre at vi får med alle perler og kanskje uoppdagede historiske punkter flere kan ha glede av i vår innholdsrike kommune.
 • Tirsdag kl. 13:
  Teparty med frivillighetssentralene. Tema er dugnad, engasjement og roller i arbeidet med frivillighet på knutepunktene.

 • Onsdag kl. 12
  Et slag verdikort med nærutvalgene – vi utveksler idéer og ønsker rundt stedsutvikling, nærmiljø og lokal identitet.

 

Det serveres iste og smil!

Meld deg på nyhetsbrev

Vær den første til å motta nyheter om arrangementer, nye initiativer, gode historier og programmet.