Verksted: Monotypi m/ Volodymyr Filippov

  • tirsdag 20. juni
  • 15:00 – 17:00
  • Annen arena/TBA

Vi er glade for å presentere vår mesterklasse i monotypi, som vil være en del av festivalen. Du vil bli en del av dette og få en uforglemmelig mulighet til å dykke inn i kunstens verden og skape dine egne unike verk.

Verkstedet vil bli ledet av den erfarne instruktøren Volodymyr Filippov, en kjent abstrakt kunstner og filmskaper fra Ukraina. Han vil være der for å hjelpe deg med å lage kunstverk med monotypi-teknikken, som skaper unike og enestående avtrykk.

Dette er en flott mulighet for både voksne og barn å tilbringe tid med venner og familie, og nyte den kreative atmosfæren på festivalen og få ferdigheter som kan brukes i fremtiden.

Verkstedet vil finne sted 19. og 20. juni fra kl. 15.00 til 17.00 på Drammensbiblioteket. Det er ingen registrering nødvendig, men vi vil anbefale å notere ned mesterklassen i din kalender for å sikre at du ikke går glipp av denne flotte muligheten.

Bli med oss og skap ditt eget monotypi-verk på kunst- og kulturfestivalen i Drammen, og oppdag nye horisonter innen kunst! Vi ser frem til å se deg der.

Meld deg på nyhetsbrev

Vær den første til å motta nyheter om arrangementer, nye initiativer, gode historier og programmet.